Pompen / Installaties

Overzicht Pompen / Installaties

Vuilwaterpomp 50 millimeter diameter

Informatie:

Met deze vuilwater- of vermaalpomp kunt u afvalwater of fecalien over een afstand tot 50 meter vermalen en afvoeren. Standaard wordt de vuilwaterpomp geleverd met 25 meter afvoerslang, als u meer meters nodig heeft, kunt u extra slang huren. Het afvalwater moet rechtstreeks op het riool worden geloosd. Dit kan al door middel van een slang in een schrobput. Als dat niet mogelijk is, kunt u bij ons een vuilwatersysteem huren.

Waterverdeelblok

Informatie:

Met de universele waterblok verdeler heeft u , uw waterleidingen per aftappunt in beheer , en kunt u ieder aftappunt met koud water apart dichtzetten . Uitstekend geschikt voor de toepassing met centrifugaalpompen. Er zijn diverse verdeelblokken beschikbaar met de verschillende hoeveelheden kranen.

Waterpomp / hydrofoorpomp

Informatie:

Met deze water- of hydrofoorpomp kunt u water op druk brengen zodat u altijd genoeg waterdruk heeft. Deze pomp wordt door ons in combinatie met een toiletwagen verhuurd.

Buffervat 600 liter

Informatie:

Dit buffervat is te huur in combinatie met een van onze hydrofoor pompen om de te lage druk van uw leiding op te vangen.

vuilwaterpomp

Informatie:

Met deze vuilwater- of vermaalpomp kunt u afvalwater of fecaliƫn over een afstand tot 200 meter vermalen en afvoeren. Standaard wordt de vuilwaterpomp geleverd met 25 meter afvoerslang, als u meer meters nodig heeft, kunt u extra slang huren. Met deze pomp kunt u ook een grote buffertank vullen.

Vuilwatertank

Informatie:

Met deze tank kunt u het afvalwater opvangen als rechtstreeks lozen niet mogelijk is. De tank staat op een aanhangwagen die netjes is afgewerkt, zodat de vuilwatertank niet zichtbaar is.

Bel direct: 06 - 13 43 48 91