Over Ons

Sanoverhuur: uw partner voor mobiel sanitair

Mobiele toiletten en douches
Sanoverhuur heeft veel ervaring met het verzorgen van mobiele sanitaire voorzieningen bij evenementen, beurzen en open dagen. Uw gasten verdienen tenslotte het beste op sanitair gebied en de kwaliteit van uw evenement wordt mede gewaardeerd om de kwaliteit van de beschikbare sanitaire voorzieningen.

Ook voor uw privéfeest of bij een verbouwing kunt u bij ons terecht voor mobiele sanitaire voorzieningen. Ons sanitair is altijd hygiënisch, van hoge kwaliteit en reclamevrij. Sanoverhuur levert nooddouches en toiletten die overal geplaatst kunnen worden, zowel binnen als buiten. U hoeft niet meer naar de buren of familie om te douchen, maar kunt dat gewoon thuis doen op een moment dat het u zelf schikt!

Onze sanitaire voorzieningen zijn aangepast aan het gebruiksdoel en het aantal gebruikers. Op onze site kunt u alle informatie vinden over:

  • Mobiele toiletten en toiletwagens
  • Mobiele douches
  • Plaszuilen

Door onze ruime voorraad kunnen we snel leveren en wanneer het u uitkomt. Onze mobiele toiletten, toiletwagens en douches zijn hygiënisch vormgegeven en worden altijd brandschoon afgeleverd. We denken graag met u mee over praktische oplossingen en u betaalt bij ons nooit te veel!

Bel direct: 06 - 13 43 48 91