Sanoverhuur
Uw partner voor mobiel sanitair
Bel direct 0314 - 784078
Sanoverhuur
Uw partner voor mobiel sanitair
Bel direct 0314 - 784078

Over ons

De kwaliteit van uw evenement wordt mede gewaardeerd om de kwaliteit van de beschikbare sanitaire voorzieningen. Ook voor uw privéfeest of bij een verbouwing kunt u bij ons terecht voor mobiele sanitaire voorzieningen. Ons sanitair is altijd hygiënisch en van hoge kwaliteit.

Sanoverhuur levert nooddouches en toiletten die overal geplaatst kunnen worden, zowel binnen als buiten. U hoeft niet meer naar de buren of familie om te douchen, maar kunt dat gewoon thuis doen op een moment dat u het zelf schikt!

24/7 BEREIKBAAR

365 DAGEN PER JAAR

LEVERING BINNEN 24 UUR

Sanoverhuur heeft veel ervaring met het verzorgen van mobiele sanitaire voorzieningen bij evenementen, beurzen en open dagen.

Uw gasten verdienen tenslotte het beste op sanitair gebied en de kwaliteit van uw evenement wordt mede gewaardeerd om de kwaliteit van de beschikbare sanitaire voorzieningen.

Ook voor uw privé feest of bij een verbouwing kunt u bij ons terecht voor mobiele sanitaire voorzieningen.  Sanoverhuur levert nooddouches en toiletten die overal geplaatst kunnen worden, zowel binnen als buiten. U hoeft niet meer naar de buren of familie om te douchen, maar kunt dat gewoon thuis doen op een moment dat het u zelf schikt!

Onze sanitaire voorzieningen zijn aangepast aan het gebruikersdoel en het aantal gebruikers. Op onze site kunt u alle informatie vinden over onder andere:

  • Mobiele toiletten en toiletwagens
  • Mobiele douches
  • Plaszuilen
Sano verhuur wagen
Douchewagen