Mobiel toilet met vacuümsysteem 1-1

Een mobiel toilet waarvoor je geen wateraanvoer en geen afvoerputje nodig hebt. En dan toch 400 keer doorspoelen! Dankzij het innovatieve vacuümsysteem is er eindelijk een mobiel toilet dat je een lange periode kunt laten staan bij grote evenementen, bouwprojecten en wegwerkzaamheden. U heeft genoeg aan een stroomkabel om het vacuümtoilet te kunnen gebruiken. De toiletwagen met twee afzonderlijke cabines heeft een buffertank voor 600 liter vuilwater. Wij leveren de wagen standaard bij u af met 420 liter schoon water.

Omdat er geen wateraanvoer en afvoer nodig is, kunt u het toilet op veel meer plekken plaatsen, u heeft alleen maar stroom nodig. Het vuile water wordt in een interne afvaltank van 600 liter opgevangen. Vaak heeft u bij een mobiel toilet een doorvoer- of vermaalpomp nodig, de kosten daarvan kunt u nu besparen. Wat ook een voordeel is, is dat er geen afvoerslangen naar een put in het zicht liggen. Alle slangen zijn netjes in de technische ruimte van de wagen opgeborgen.

Het vacuümsysteem van de mobiele toiletwagen zorgt ervoor dat er minder water per spoelbeurt wordt gebruikt. U verspilt daardoor minder schoon water. Met een vacuümtoilet maakt u dus ook nog eens een duurzame keuze. Als er wel een afvoerput in de buurt is en u wilt het toilet toch daarop aansluiten, dan kunnen we de toiletwagen ook zo instellen dat dit kan.

Voorzien van

 • Twee afzonderlijke cabines met:
  • een toilet met doorspoelfunctie
  • een wasbak met kraan met automatische stop
  • een spiegel
  • verlichting
  • verwarming
  • ventilatie
  • een van binnen en buiten afsluitbare deur
  • LED verlichting die aangeeft of het toilet vrij of bezet is
  • toiletpapier
 • 420 liter schoonwatertank
 • 600 liter vuilwatertank

Afmetingen

Hoogte: 270 cm
Breedte: 220 cm
Lengte: 50 cm(inclusief dissel)

De mobiele toiletcabine weegt 72 kilo.

Huurprijs

Per dag: € 500

Weekend: € 650

Week: € 800

Let op: deze bedragen zijn een indicatie, de uiteindelijke prijs is afhankelijk van de periode waarin u het mobiele toilet met vacuümsysteem huurt.

Exclusief  6% verzekeringskosten.

Voorziening voor water en stroom

U heeft voor het mobiele toilet met vacuümsysteem geen wateraanvoer of afvoerputje nodig! Het water dat u voor het doorspoelen en handen wassen gebruikt, komt uit een schoonwatertank die wij standaard met 420 liter water bij u leveren. Voor de afvoer is er een 600 liter vuilwatertank. Met de verlengkabel van 20 meter die wij bijleveren kunt u het vacuümtoilet aansluiten op een normaal stopcontact van 230 volt/16 ampere.

Transport

U kunt de mobiele toiletcabine met doorspoelfunctie zelf ophalen. Als u wilt dat wij het toilet brengen, rekenen wij daarvoor € 1,15 (excl. BTW) per kilometer. Voor berekening van het aantal kilometers raadplegen wij de ANWB routeplanner.

Schoonmaken

Wij leveren onze toiletwagen schoon bij u af. Na gebruik halen wij het toilet weer bij u op. Als het toilet met vacuümsysteem bij het ophalen niet schoon is, brengen wij € 75,00 (excl. BTW) in rekening.

Vraag gemakkelijk een offerte aan.

Weet u al wat u wilt? Vul dan onderstaand formulier in en vraag gemakkelijk een offerte aan!

  De gegevens die u invult in velden met een * hebben we absoluut nodig om u te kunnen antwoorden.  Als u dit formulier invult, slaan wij uw naam en adresgegevens op. Wij gebruiken deze gegevens alleen om u een passende offerte te sturen. Wij delen uw gegevens niet met derden en wij sturen u geen nieuwsbrieven.