Toiletwagen 1-1

TOILetwagen 2-1-1

Toiletwagen 3-1-3

Toiletwagen evenementen

Plaszuil voor vier personen

Eenpersoons plaszuil

Mobiel toilet huren

Zit je tijdelijk even zonder toilet in verband met een verbouwing? Niet getreurd, bij Sanoverhuur kun je gemakkelijk en snel een mobiel toilet huren. Ook toiletwagens en plaszuilen voor evenementen leveren wij indien nodig binnen 24 uur. Naar wat voor mobiel toilet ben jij op zoek om te huren?

 

De mobiele toiletten van Sanoverhuur

Bij Sanoverhuur kun je terecht voor het huren van toiletwagens, plaszuilen, mobiele toiletten met en zonder doorspoelfunctie en tank toiletten.

 

Toiletwagen huren

Een toiletwagen is een aanhangwagen die is omgebouwd tot toilet. We hebben kleine toiletwagens met twee toiletruimtes, een aparte ruimte voor dames en heren. Bij de dames is er een toilet en wastafel aanwezig, bij de heren een toilet, urinoir en wastafel. De toiletwagen heeft voldoende capaciteit voor 125 personen. De grotere toiletwagens beschikken over een toilet voor dames met 3 afgesloten ruimtes en een toilet voor heren met 1 afgesloten ruimte met hangtoilet en 3 urinoirs.

 

De mobiele toiletwagens beschikken over een normale spoelfunctie. Je hoeft dus geen chemische middelen te gebruiken. De toiletwagen is voorzien van verlichting, een zeepdispenser, voldoende toiletpapier en handdoekjes en een afvalbak.

 

Bekijk alle specificaties en de kosten van de toiletwagen op de volgende pagina’s:

 

Toilet plaszuil huren

Bij Sanoverhuur kun je 1-persoons plaszuilen en 4-persoons plaszuilen huren. Een 1-persoons plaszuil huren is ideaal wanneer je thuis een groot feest geeft. De zuil neemt weinig ruimte in beslag en is voorzien van wieltjes waardoor je hem gemakkelijk verplaatst. De 4-persoons plaszuil is ideaal bij grotere evenementen, feesten, kermissen en dergelijke. Dankzij de plaszuilen van Sanoverhuur heb je geen last van stankoverlast.

De plaszuilen zijn voorzien van groot reservoir, zijn gemakkelijk te plaatsen, legen en reinigen.

 

Mobiel toilet huren

De mobiele toiletten van Sanoverhuur zijn ecologisch en hygiënisch. Ze kunnen makkelijk en snel op iedere terrein worden geplaatst en zijn geschikt voor grote evenementen, maar ook om in de tuin neer te zetten wanneer het toilet of de badkamer wordt verbouwd.

 

Je kunt bij Sanoverhuur mobiele toiletten met opvangtank huren. Deze hebben een capaciteit van 225 liter (ongeveer 750 plasbeurten) en hoeven daardoor niet op het riool aangesloten te worden. Daarnaast kun je bij ons ook mobiele toiletten met doorspoelfunctie huren. De afvoer is op twee manieren te regelen waardoor het toilet ook op een plek zonder afvoermogelijkheid geplaatst kan worden, maar ook direct op een afvoerput worden aangesloten.

 

De mobiele toiletcabines met opvangtank zijn voorzien van verlichting en voldoende toiletpapier. De toiletten met doorspoelfunctie zijn voorzien van een wasbak met kraan, spiegel, verlichting, verwarming, raam, 65 liter schoonwatertank en 175 liter vuilwatertank.

 

Bekijk alle specificaties en de kosten van het huren van een mobiel toilet op de volgende pagina’s:

 

Tank toilet huren

Een tank toilet (wordt ook wel Porta Potti genoemd) is een kleine tank die snel en gemakkelijk in gebruik is. Het is een klein formaat waardoor het toilet overal geplaatst kan worden, ook in ruimtes die afgesloten kunnen worden. Je kunt het tank toilet gebruiken als droogtoilet of cassettetoilet.

 

Bij het droogtoilet worden lidbags bijgeleverd. Dit zijn een soort stevige plastic zakken die je na gebruik luchtdicht met een deksel kunt afsluiten. De lidbags gooi je na gebruik gewoon bij het huisafval. Bij het cassettetoilet zit een 120 liter reservoir die je eenvoudig zelf kunt legen.

 

Groot aantal mobiele toiletten huren

Ben je voor een evenement op zoek naar groot aantal mobiele toiletten? Dan ben je bij Sanoverhuur aan het juiste adres. Vraag hieronder een offerte aan voor het huren van mobiele toiletten of neem contact met ons op via 0314 – 78 40 78 of info@sanoverhuur.nl.

 

Een mobiel toilet huren is zowel voor persoonlijk als zakelijk gebruik mogelijk. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vraag gemakkelijk een offerte aan.

Weet u al wat u wilt? Vul dan onderstaand formulier in en vraag gemakkelijk een offerte aan!

    De gegevens die u invult in velden met een * hebben we absoluut nodig om u te kunnen antwoorden.    Als u dit formulier invult, slaan wij uw naam en adresgegevens op. Wij gebruiken deze gegevens alleen om u een passende offerte te sturen. Wij delen uw gegevens niet met derden en wij sturen u geen nieuwsbrieven.