Douches

Douchecabine huren?

Wilt u een douchecabine huren? Dan bent u bij Sano Verhuur aan het juiste adres! Wij zijn namelijk al jaren uw partner als het aankomt op het huren van (mobiele) douchecabines. Zo gebruiken wij altijd jonge materialen, kunt u ons 24/7 bereiken, sluiten wij alles netjes voor u aan op locatie en denken wij graag met u mee over de beste oplossing voor uw vraag!

Onze douchecabines zijn de perfecte oplossing voor wanneer u uw eigen badkamer aan het verbouwen of renoveren bent en u geen beschikking heeft over een eigen douche. Maar ook als u bijvoorbeeld aan het revalideren bent van een operatie of zware blessure en u niet in de mogelijkheid bent om de trap op en af te gaan bieden onze producten uitkomst. Tot slot kunnen wij u uiteraard ook van dienst zijn wanneer u als bedrijf tijdelijk meer capaciteit nodig hebt in uw toilet- en douchevoorzieningen.

Kortom, bent u opzoek naar een (mobiele) douchecabine? Kies dan voor Sano Verhuur!

Meer over onze mobiele douches

Wat onze douchcabines uniek maakt, is het feit dat onze cabines altijd geheel gesloten zijn. U hoeft dus niet in de weer met een douchegordijn en heeft ook geen last van een open bovenkant, alles is netjes afgewerkt! Tevens zijn onze douchecabines voorzien van hun eigen boiler. Dit zorgt ervoor dat u ten opzichte van de vaak meegeleverde doorstromers veel stroom bespaart.

Verder worden onze douches altijd op het water aangesloten met een meegeleverde slang van 12,5 meter mét Gardena koppeling. Voor de afvoer leveren wij standaard een slang van 40 mm en 5 meter lang. Hiervoor is een afvoerput nodig. Tot slot kan de douche met een snoer van standaard 10 meter worden aangesloten op een normaal stopcontact van 220 volt/16 ampere.

Voor wat betreft het transport van onze douchecabines geldt dat u de douche zelf kunt komen ophalen. Wilt u dat wij de douche bij u op locatie komen leveren? Dan is dat uiteraard ook geen enkel probleem! Hiervoor rekenen wij echter wel € 0,60 (ex. BTW) per kilometer.

Overzicht Douches

Hieronder ziet u een overzicht van de douchecabines uit ons aanbod. Klik per product verder om de specificaties en prijzen te bekijken.

Douche

Specificaties:

- Verlichting
- 50 liter boiler
- Afsluitbare deur

Afmetingen:

Hoogte: 225 cm
Breedte: 120 cm
Lengte: 120 cm

Demontable Douchecabine geschikt voor binnen

Specificaties:

- Verlichting
- 15 liter boiler
- Afsluitbare deur

Afmetingen:

Hoogte: 205 cm, buitenzijde 225 cm
Breedte: 89 cm, buitenzijde 100 cm
Lengte: 89 cm, buitenzijde 120 cm

Achtpersoons Buitendouche

Specificaties:

- 8 douchekoppen, afzonderlijk bedienbaar
- Warmwatervoorziening voor een temperatuur van ca. 38 graden

Afmetingen:

Hoogte: 150 cm
Breedte: 100 cm
Lengte: 200 cm

Waarom Sanoverhuur

 • 24/7 bereikbaar
 • Uitstekende service
 • Veel kennis op het gebied van mobiel sanitair
 • Altijd jonge materialen
 • Wij sluiten alles voor u aan
 • Wij denken met u mee

Benieuwd naar de mening van mensen die u voorgingen?

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen die anderen met onze douchecabines hebben? Laat u dan inspireren door de onderstaande reviews:

Marcel Otterlo - "Goed en betrouwbaar bedrijf. Denkt met u mee in oplossingen. Gemoedelijke sfeer."

Max Wammes - "Top bedrijf met mooi schone toilet voorzieningen en een super service!"

Marcel Otterlo - "Sano verhuur, echt top. Komen de douche brengen en in elkaar zetten, warmte afstellen en douchen maar. Bedankt Sander!"

Interesse in het huren van een douchecabine?

Heeft u interesse in een van onze douchecabines en wilt u deze huren? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Telefonisch kunt u ons het beste bereiken op: 06 - 13 43 48 91. Een e-mail kunt u sturen aan: info@sanoverhuur.nl

U kunt ook een bericht achter laten via het onderstaande contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

  De gegevens die u invult in velden met een * hebben we absoluut nodig om u te kunnen antwoorden.

  Uw naam *

  Uw e-mailadres *

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp *

  Uw bericht

  Als u dit formulier invult, slaan wij uw naam en adresgegevens op. Wij gebruiken deze gegevens alleen om uw vraag of opmerking te beantwoorden. Wij delen uw gegevens niet met derden en wij sturen u geen nieuwsbrieven.

  Ik ga akkoord met het verzenden van bovenstaande gegevens *

  Bel direct: 06 - 13 43 48 91