Wat is het verschil tussen een normale en luxe toiletwagen?

Bent u benieuwd naar het verschil tussen een normale en luxe toiletwagen? Lees dan snel verder in dit artikel want wij leggen dit graag aan u uit! Sano Verhuur is namelijk al jaren dé expert als het aankomt op mobiele toiletvoorzieningen. Wij komen deze dan ook graag bij u installeren. Dus, wilt u meer weten over het verschil tussen een normale en luxe toiletwagen? Lees dan gauw verder!

Wat is een toiletwagen?

Een toiletwagen is, zoals de naam al doet vermoeden, een verplaatsbare ruimte waar meerdere toiletten in zijn geïnstalleerd. Dit is ideaal op evenementen zoals festivals of sportgelegenheden.

Een toiletwagen is eenvoudig aan te sluiten op een kraan met gardena- of geka-koppeling. Het water kan bovendien gemakkelijk via een afvoerputje worden afgevoerd. De toiletwagen sluit u aan op een 230v stopcontact.

De verschillen tussen normale en luxe toiletwagens

Toiletwagens komen in verschillende soorten en maten, en sommige zijn dan ook luxer. De ene toiletwagen biedt dan ook meer gemakken en functies dan de andere. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een wastafel;
  • Een zeepdispenser;
  • Een spiegel;
  • Eén of meerdere urinoirs;
  • Een handendroger;
  • Een afvalbakje;
  • Een plasgoot.
  • (Sfeer)verlichting.


Dit zijn stuk voor stuk eigenschappen en onderdelen die een luxe toiletwagen standaard bezit. Een normale toiletwagen is doorgaans enkel voorzien van alle standaard benodigdheden.

De toiletwagens van Sano Verhuur

De toiletwagens van Sano Verhuur zijn van altijd alle gemakken voorzien. Zo biedt u uw gasten een comfortabele toiletervaring. Bovendien zijn onze toiletwagens zeer hygiënisch en eenvoudig schoon te maken. Bekijk hier al onze toiletwagens en neem bij vragen over de inrichting of prijs gerust contact met ons op!

Meer weten over het verschil tussen normale en luxe toiletwagens?

Wij komen graag een toiletwagen bij u op locatie installeren! Deze sluiten wij snel en eenvoudig aan.

Wilt u meer weten over onze toiletwagens? Neem dan gerust contact met ons op! Sano Verhuur voorziet u graag van advies. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 0314-784078 , of kunt u ons mailen op info@sanoverhuur.nl. Wij horen graag van u!