Waar sluit je een toiletwagen op aan?

Wilt u weten waar u een toiletwagen op aansluit? Sano Verhuur vertelt het u graag! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van mobiele toiletvoorzieningen! Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis hebben wij vele klanten al van een tijdelijke toiletwagen voorzien. Dus, wilt u meer weten over de aansluiting van een toiletwagen? Lees dan gauw verder!

Wat is een toiletwagen?

Een toiletwagen is een verplaatsbare toiletvoorziening, waar meerdere mensen tegelijk gebruik van kunnen maken. Zo zijn er onder andere toiletwagens voor twee tot maar liefst twaalf personen. Ideaal voor evenementen, kleine feesten of bruiloften!

De aansluiting van een toiletwagen

De wateraanvoer is vanzelfsprekend de belangrijkste aansluiting van de toiletwagen. Deze is eenvoudig op een kraan met gardena- of geka-koppeling aan te sluiten. Zo is de toiletwagen altijd voorzien van schoon water!

Het is aan te raden de toiletwagen zo dicht mogelijk bij een afvoerput te plaatsen. Via een grote slang komt het water dan in de afvoerput. Bovendien is de toiletwagen is eenvoudig op een 230v stopcontact aan te sluiten, zodat deze in het donker ook verlicht is.

De toiletwagens van Sano Verhuur

In ons assortiment vindt u diverse soorten toiletwagens! Zo beschikken wij over toiletwagens voor twee, zes en twaalf personen. Onze toiletwagens zijn daarnaast verdeeld in een mannen- en vrouwengedeelte, en vindt u in het mannengedeelte ook urinoirs. Bovendien vindt u in onze toiletwagens diverse voorzieningen, zoals:

  • Verlichting;
  • Een zeepdispenser;
  • Voldoende toiletpapier;
  • Handdoekjes;
  • Een afvalbak.
  •  

Bij Sano Verhuur staat hygiëne voorop. De toiletwagens zijn dan ook eenvoudig te reinigen.

Meer weten over de aansluiting van een toiletwagen?

Wilt u meer weten over de aansluiting van een toiletwagen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Sano Verhuur voorziet u graag van advies, en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via het contactformulier. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 06 – 13 43 48 91, of kunt u ons mailen op info@sanoverhuur.nl. Wij zijn u graag van dienst!