Hoe installeer je een plaszuil?

Het installeren van een plaszuil is vrij eenvoudig, maar u moet natuurlijk wel weten hoe dit moet! Sano Verhuur legt het graag aan u uit. Wij zijn namelijk dé expert op het gebied van verplaatsbare sanitaire voorzieningen en andere mobiele faciliteiten. Dus, wilt u weten hoe u een plaszuil installeert? Lees dan onderstaande tekst voor verdere toelichting.

Wat is een plaszuil?

Een plaszuil, ook wel plaskruis of urinoirzuil genoemd, is een toiletvoorziening waar meerdere mannen (doorgaans 3 of 4) tegelijkertijd gebruik van kunnen maken. Een plaszuil beschikt niet over een rioolaansluiting en afvoer, maar heeft een ingebouwde opslagtank. Wanneer de opslagtank vol is, dient deze vervangen te worden. Plaszuilen komen veel voor in het straatbeeld van grotere steden om wildplassen op uitgaansavonden te voorkomen. 

Dit voorkomt vanzelfsprekend een hoop stank en houdt de omgeving schoon. Ook ziet men vaak plaskruizen op grote evenementen, festivals, kermissen en braderieën. Het is dan ook niet geheel toevallig dat de bedenker van het plaskruis, de Lochemse Joost Carlier, jarenlang actief is geweest in de festivalbranche. De plaszuil is dan ook een Nederlandse uitvinding en wordt wereldwijd verkocht en verhuurd.

Hoe installeer ik een plaszuil?

Een plaszuil is zeer eenvoudig en snel te installeren. Bovendien kunt u deze plaatsen waar u maar wilt, zolang de ondergrond niet al te schuin afloopt. Plaszuilen zijn doorgaans van licht materiaal gemaakt en daardoor eenvoudig te verplaatsen. Als de tank vol zit, dient u deze af te tappen. Ook kunt u met een bijgeleverde slang de plaszuil op het riool aansluiten.

De plaszuilen van Sano Verhuur

Bij Sano Verhuur huurt u hoogwaardige plaszuilen voor één of vier personen. Ideaal wanneer u een evenement, feest of uitgaansgebied wilt faciliteren van een mobiel toilet. Vergeet echter niet om ook een normaal toilet te plaatsen voor vrouwelijke bezoekers (of de grote boodschap).

De plaszuilen van Sano Verhuur hebben de volgende specificaties:

  • Opslagtank van 450 liter. Deze staat garant voor grofweg 1500 plasbeurten.
  • Door één of vier personen tegelijkertijd te gebruiken
  • Eenvoudig te plaatsen
  • Eenvoudig te legen en schoon te maken. Eventueel is een bijgeleverde slang van 3 meter direct op het riool aan te sluiten
  • Hoogte: 230 centimeter
  • Breedte: 115 centimeter
  • Diepte: 115 centimeter
  • Gewicht: 85 kilogram

Geïnteresseerd in één of meerdere van onze plaszuilen? Vraag hier dan direct een offerte aan!

Vragen of opmerkingen?

Wilt u meer weten over onze plaskruizen? Neem vandaag nog contact met ons op! Wij helpen u graag verder. U bereikt ons eenvoudig via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@sanoverhuur.nl. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op  0314 – 78 40 78. Sano Verhuur is u graag van dienst!