Wat zijn de voordelen van een mobiele badkamer?

Wilt u meer weten over de voordelen van een mobiele badkamer? In dit artikel vertellen wij u hier graag meer over! Sano Verhuur is namelijk dé specialist op het gebied van verplaatsbare faciliteiten. Zo hebben wij vele klanten al weten te helpen met de huur van onze luxe sanitaire voorzieningen. Dus, wilt u meer weten over de voordelen van een mobiele badkamer? Lees dan onderstaande tekst voor een uitgebreide toelichting!

Wat is een mobiele badkamer?

Een mobiele badkamer is, zoals de naam al doet vermoeden, een verplaatsbare badkamer. Deze is snel en eenvoudig op te bouwen, maar beschikt wel over de gemakken van een reguliere badkamer. Zo beschikt een mobiele badkamer over een douche, toilet, wastafel en kleedruimte. 

Mobiele badkamers komen in verschillende uitvoeringen. Zo vindt u in het assortiment van Sano Verhuur twee typen mobiele badkamers, namelijk de éénpersoons– en tweepersoons mobiele badkamer.

De voordelen van een mobiele badkamer

Een mobiele badkamer heeft diverse voordelen. Zo kan een mobiele badkamer een geweldige uitkomst zijn in de volgende situaties:

  • U verbouwt uw eigen badkamer en wilt thuis kunnen douchen. U hoeft dan niet meer bij buren, familie of andere kennissen te douchen.
  • U organiseert een festival of sportief evenement, en wilt uw bezoekers de mogelijkheid geven om van badkamerfaciliteiten gebruik te maken.
  • U bent geblesseerd of (tijdelijk) fysiek niet in staat om de trap op te komen. Een mobiele badkamer huren op de begane grond biedt dan uitkomst

 

Daarnaast heeft een mobiele badkamer ook andere voordelen:

  • Eenvoudig van stroom te voorzien door middel van een normaal 230v stopcontact.
  • Water kan eenvoudig via een slang worden afgevoerd via de wasbak, wasmachineafvoer of afvoerputje. Indien dit niet mogelijk is, kan een afvoerpomp het water afvoeren.
  • Een mobiele badkamer is snel en gemakkelijk te reinigen.

Meer weten over mobiele badkamers?

Heeft u vragen of opmerkingen voor ons? Of heeft u interesse in de huur van een mobiele badkamer? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via het contactformulier, of door een mail te sturen naar info@sanoverhuur.nl. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op  0314 – 78 40 78. Wij zijn u graag van dienst!