Wat is een mobiele badkamer?

Bent u benieuwd naar de functies en gemakken van een mobiele badkamer? Sano Verhuur geeft u graag tekst en uitleg! Als verhuurder van mobiele badkamers en andere verplaatsbare faciliteiten zijn wij diverse klanten al van dienst geweest. Dus, wilt u meer weten over de mobiele badkamer? Lees dan zeker onderstaand artikel.

De mobiele badkamer

Een mobiele badkamer is een verplaatsbare, demontabele badkamer. Deze is snel en eenvoudig op- en af te bouwen. Zo kan men binnen geringe tijd, doorgaans in noodsituaties, toch nog gebruik maken van de gemakken van een badkamer. Situaties waarin een mobiele badkamer een gewenste uitkomst is, zijn onder andere:

  • U verbouwt uw eigen badkamer en kan hier tijdelijk geen gebruik van maken. Met een mobiele badkamer heeft u alsnog een badkamer ‘’in huis’’. Zo hoeft u niet meer bij buren of familie aan te kloppen voor een douchebeurt.
  • U heeft een blessure of ziekte waardoor u (tijdelijk) de trap niet op kunt komen om uw badkamer te bereiken.
  • U organiseert een sportevenement of festival en wilt bezoekers de gelegenheid geven om te douchen. Wel zo fris!

De mobiele badkamers van Sano Verhuur

Bij Sano Verhuur huurt u gemakkelijk en snel een mobiele badkamer. In ons assortiment vindt u twee modellen:

Mobiele badkamer éénpersoons: een geweldige oplossing voor verbouwingen en andere tijdelijke situaties. Deze badkamer is van alle gemakken voorzien. U geniet onder andere van een comfortabele douche, hangtoilet, wasbak, spiegel, verlichting, verwarming en een raam. Ook is er een douchegordijn in deze mobiele badkamer aanwezig.

Mobiele badkamer tweepersoons: vanzelfsprekend kunnen er twee personen tegelijkertijd gebruik maken van deze badkamer, doordat er twee douchecabines in deze ruimte aanwezig zijn. In deze mobiele badkamer vindt u daarnaast dezelfde faciliteiten als in de éénpersoons badkamer.

Meer weten over mobiele badkamers?

Wilt u meer weten over onze mobiele badkamers? Of heeft u interesse in de huur hiervan? Neem dan zeker contact met ons op! Wij zijn eenvoudig te bereiken via het contactformulier, of stuur een mail naar info@sanoverhuur.nl. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op  0314 – 78 40 78. Wij helpen u graag verder!