Welke aansluiting heeft u nodig voor een buitendouche?

Wilt u weten welke aansluiting u nodig heeft voor een buitendouche? Wij van Sano Verhuur vertellen u dit graag! Wij hebben diverse klanten al blij weten te maken met de huur van een buitendouche of andere sanitaire voorzieningen. Neem daarom alvast een kijkje in ons uiteenlopende aanbod! Wij beschikken over diverse soorten buitendouches, zoals douchecabinesdouchewagens en mobiele badkamers. Dus, wilt u meer weten over de buitendouche? Lees dan gauw verder!

Wat is een buitendouche?

Een buitendouche is, zoals de naam al doet vermoeden, een douche die in de buitenlucht geplaatst wordt. Hierdoor heeft men de optie om bij buitengelegenheden, bijvoorbeeld op een festival of sportevenement, een douche te nemen. Wel zo fris!

De buitendouche van sano verhuur

Sano Verhuur biedt diverse buitendouches te huur aan. In ons assortiment vindt u de traditionele douchecabines en douchewagens, maar ook een achtpersoonsbuitendouche! Wij nodigen u graag uit om een kijkje in ons aanbod te nemen.

De aansluiting van een buitendouche

Een buitendouche kan op verscheidene manieren worden aangesloten. We zetten deze voor u op een rij:

Aansluiting op de tuinslang: deze buitendouche is het eenvoudigst op te bouwen. U kunt deze gemakkelijk van water voorzien door de buitendouche direct op de tuinslang aan te sluiten. U heeft alleen een douchekop en een frame nodig om de douchekop aan op te hangen. Let wel: als u de douche op uw tuinslang aansluit, kunt u enkel van koud water gebruik maken.

Buitendouche met vaste aansluiting: dit is de ingewikkeldste aansluiting, doordat de douche op de eigen watervoorziening wordt aangesloten. U kunt dan met een temperatuurregelaar de ideale temperatuur van uw buitendouche instellen. De aansluiting van een buitendouche met vaste aansluiting dient, wegens waterhygiëne, altijd door een professional uitgevoerd te worden.

Zonnedouche: een zonnedouche is voorzien van een verwarmingssysteem dat werkt op zonne-energie. Het warme water kunt u reguleren via een thermostaat.

MEER WETEN OVER de aansluiting van buitendouches?

Wilt u meer weten over de aansluiting van buitendouches? Of heeft u andere vragen of opmerkingen, bijvoorbeeld over onze overige producten? Neem dan zeker contact met ons op!

U kunt ons eenvoudig benaderen door ons contactformulier in te vullen, of door een mail te sturen naar info@sanoverhuur.nl. Ook kunt u ons bellen op
06 – 13 43 48 91. Wij zijn u graag van dienst!