Wat is een demontabele douchecabine?

Wilt u weten wat een demontabele douchecabine is? Sano Verhuur vertelt dit graag aan u! Wij zijn namelijk dé expert als het aankomt op mobiele sanitaire voorzieningen. Neem daarom zeker een kijkje in ons brede aanbod. Geïnteresseerd in meer informatie omtrent demontabele douchecabines? Lees dan gauw verder!

De Demontabele douchecabine

De naam verklapt het natuurlijk al een beetje; een demontabele douchecabine is een verplaatsbare douchecabine die men snel en gemakkelijk op- en afbouwt. Daardoor kan men binnen geringe tijd, vaak in noodsituaties, gebruik maken van een douchefaciliteit. 

Denk bijvoorbeeld aan verbouwingen, defecte douches, of wanneer iemand niet meer de trap op kan komen door een blessure. Een demontabele douchecabine is ook handig wanneer u een evenement organiseert, en bezoekers de mogelijkheid wilt geven om te douchen.

De demontabele douchecabine van sano verhuur

De demontabele douchecabine beschikt over een eigen warmwatervoorziening. U kunt de douche dus gewoon op een koudwaterkraan aansluiten! Daarnaast leveren wij een afvoerpomp met een tuinslang van 5 meter. Hiermee kunt u eenvoudig het douchewater afvoeren via de wasbak of een andere afvoer.

De demontabele douchecabine van Sano Verhuur is zowel binnen als buiten te plaatsen. U heeft binnen een mum van tijd deze douche opgebouwd. Bovendien nemen de cabine en aansluitingen weinig ruimte in beslag.

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. De demontabele douchecabine van Sano Verhuur is dan ook zeer gemakkelijk te reinigen. Zo zorgen wij ervoor dat gebruikers van onze faciliteiten een optimale douche-ervaring hebben.

MEER WETEN OVER DEMONTABELE DOUCHECABINES?

Dus, bent u geïnteresseerd geraakt in een demontabele douchecabine van Sano Verhuur? Neem dan zeker contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en staan klaar voor al uw vragen. U kunt ons eenvoudig bereiken via ons contactformulier. Ook kunt u ons bellen op  0314 – 78 40 78 of een mail sturen naar info@sanoverhuur.nl. Wij helpen u graag verder!