Hoe werkt een buitendouche?

Wilt u weten hoe een buitendouche werkt? Sano Verhuur legt het graag aan u uit! Wij zijn namelijk zeer deskundig op het gebied van sanitaire buitenfaciliteiten en mobiele douchevoorzieningen. Neem daarom alvast een kijkje in ons uitgebreide aanbod aan douchecabines en douchewagens. Meer weten over de buitendouche? Lees dan gauw verder!

Waarom een buitendouche plaatsen?

Een buitendouche kan in verschillende situaties handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een snelle verfrissing op hete zomerdagen, of een evenement waarbij gasten graag willen douchen. Een buitendouche is dan een welkome faciliteit.

De buitendouches van sano verhuur

Bij Sano Verhuur kunt u diverse mobiele buitendouches (en binnen-douches) huren. Wij leveren onder andere buitendouches in de vorm van douchecabinesdouchewagens en zelfs een achtpersoons-buitendouche! Neem daarom snel een kijkje in ons aanbod.

hoe een buitendouche op te bouwen?

Een buitendouche is op diverse manieren op te bouwen. Vanzelfsprekend werkt dit anders dan bij een douche in uw badkamer. Deze is direct op de leidingen in uw huis aangesloten. Voor de buitendouche moet het water echter via een omweg uit de douchekop komen. Maar hoe gaat dit dan in zijn werk? Wij leggen u het graag uit.

Optie 1: U sluit de buitendouche op de waterslang aan. Dit is de eenvoudigste manier.

Optie 2: U sluit de buitendouche aan op een geïntegreerde watertank. Deze verwarmt het water van de douche middels zonne-energie. Deze douche wordt ook wel een zonnedouche genoemd.

Optie 3: De meest complexe manier om een buitendouche op te bouwen, is door deze direct op het watersysteem van uw huis aan te sluiten. De waterdruk is dan hetzelfde als de druk van het watersysteem van uw huis. Voor deze manier is het aan te raden om een expert in te schakelen.

MEER WETEN OVER buitendouches?

Dus, bent u geïnteresseerd geraakt in een buitendouche? Of wilt u meer weten hierover? Twijfel niet om contact met ons op te nemen! Sano Verhuur voorziet u graag van advies, en staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via ons contactformulier. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op  0314 – 78 40 78, of kunt u ons mailen op info@sanoverhuur.nl.